2014. november 2., vasárnap

MÉZESPUSZEDLI KUGLÓF (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTESEN,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
4 db tojás
130 gr Farmo low protein (itt találod)
fahéj
100 gr kókuszliszt (itt találod)
10 dkg dió
4 e kókuszkrém (itt találod)
2 ek útifűmaghéj (itt találod)
1-1,5 dl víz
méz
szükség szerint édesítő

Elkészítés:
Az összes alapanyagot összeturmixoljuk, majd egy szilikon kuglóf formába (itt találod) öntjük.
Előmelegített sütőben kb 40-45 perc alatt megsütjük (kuglóf formától változhat - 5-10 percet),majd ha meghűlt, akkor kókuszkrémet kikeverünk mézeskalácsfűszerrel és kicsi mézzel, ráöntjük, megszórjuk dióval.
Jó étvágyat!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése