2016. szeptember 13., kedd

"TEJSZÍNES" RAKOTT CSIRKE (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
1 kg burgonya
1 egész csirkemell
1 kisebb cukkini
petrezselyem
szárított metélőhagyma

0,5 l rizstej
2 dl rizstejszín
3 ek rizsliszt
olaj
Elkészítés:
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, és hirtelen megsütjük.
A burgonyát megmossuk felkarikázzuk és egy tepsibe tesszük, majd ön a cukkini. Megmossuk felkarikázzuk és rá a burgonyára.
Megsózzuk, fűszerezzük, majd jön a csirke, amit előzőleg hirtelen megkapattunk.
Majd a rizstejbe keverjük a rizslisztet, felforraljuk, majd belekeverjük a rizstejszínt, sózzuk, teszünk bele petrezselymet, majd ráöntjük a csirkés burgonyára.
Letakarjuk alufóliával 30 percig így puhítjuk, majd kb 30 perc alatt megsütjük 180 fokon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése