2016. december 19., hétfő

DIÓS - BARACKOS KIFLIK (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
7,5 dkg Nocarb rost sütőmix
7,5 dkg darált dió
1 ek édesítő (1:4)
3 gr sütőpor
2 db tojás
20 gr olaj / kókuszolaj
1 dl kókusztej
+ baracklekvár
+ fűszeres édesítő (én mézeskalács fűszert használtam)

Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan összedolgozzuk, majd hagyjuk 10 percet pihenni.
Majd kinyújtjuk, és nagyobb pohárral / vagy pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk (18 db lesz!)..
Megkenjük lekvárral a korongokat, majd feltekerjük és kiflit formázunk.
180 fokra előmelegített sütőben kb 10-15 perc alatt megsütjük.
Forrón megszórjuk a fűszeres édesítővel.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése