2016. december 28., szerda

HABOS CSOKIS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)




Hozzávalók:
1 cs Nocarb kakaós muffinpor
30 gr kókuszolaj
3,2 dl kókusztej
1 ek édesítő (1:4)
Krém:
3 dl kókusztej
1 dl kókuszkrém
1cs vaníliás pudingpor Nocarb vagy Haas
ízlés szerint édesítő
9 gr Nocarb gumicukorpor
1 ek vanília aroma
5-6 db tojásfehérje (kemény habbá verve)
+ paleo csokoládé

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd 180 fokon b 20 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingport,vanília aromát, kókusztejet, édesítőt kikeverjük, majd megfőzzük.
Hozzáadjuk kókuszkrémet amibe belekeverjük a gumicukor alapot. Tovább főzzük.
Legvégül pedig belekeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A piskótát kettévágjuk.
Az alját visszatesszük a formába, majd rátesszük a krémet, rámorzsoljuk a piskóta tetejét, majd olvasztott paleo csokival meglocsoljuk.
Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése