2017. április 22., szombat

KAKAÓS - GYÜMÖLCSÖS - VANÍLIÁS SZELET (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
120 gr Nocarb kakaós muffinpor
1,5 ek édesítő (1:4)
20 gr olaj
3 dl víz
Gyümölcsös réteg:
25 dkg erdei gyümölcs - fagyasztott (én tettem meggyet is hozzá)
ízlés szerint édesítő
útifűmaghéj
Vaníliás réteg:
2 cs vaníliás pudingpor
6 dl kókusztej
2 dl kókuszkrém
5 db L tojásfehérje
+ paleo csokoládé
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd 180 fokon kb 25 perc alatt megsütjük.
A gyümölcsöt kiengedjük, majd édesítjük és annyi útifűmaghéjat adunk hozzá, hogy "zselés" állagú legyen. Ha kisült a piskóta, megkenjük evvel, majd felolvasztott csokoládét teszünk rá.
A pudingot megfőzzük, majd belekeverjük a kókuszkrémet, végül a jó keményre felvert tojásfehérjéket, és jó alaposan kikeverjük, majd levesszük a gázról és a süteményre kenjük. 2-3 óra múlva pedig csokival borítjuk, majd egy éjjelre a hűtőbe tesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése