2016. február 2., kedd

ALMAKRÉMES KOSÁRKA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
15 dkg Nutri free miy per pane
25 dkg Schar mix c
25 dkg növényi margarin
édesítő
(szükség szerint 3-4 ek víz)
Töltelék:
2 db alma
fahéj
méz
vanília aroma
1 cs vaníliás pudingpor
kis kókusztej
Tetejére
házi csoki

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit kidolgozzuk, majd fél órát pihentetjük.
Majd muffin formákba nyomkodjuk, a közepét megszúrkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
Az almákat megmossuk, megpucoljuk, feldaraboljuk és a többi hozzávalóval együtt megpároljuk, majd botmixerezzük, végül egy kis kókusztejjel kikevert pudingot adunk hozzá, alaposan kikeverjük.
Majd ha meghűltek a kosárkák, akkor megtöltjük őket, és házi csokit csorgatunk rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése