2016. február 12., péntek

HAJTOTT KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
10 dkg il pane di anne glutén,tej,tojásmentes kenyérliszt (itt találod)
20 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
7 gr útifűmaghéj

1 ek olaj
4 dl víz

Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát.
Majd lisztezett lapra tesszük, átgyúrjuk, kinyújtjuk , összehajtjuk, majd megint hagyjuk kelni.
Majd ha ismét letelt egy óra, akkor ismét lisztezett lapra tesszük, kinyújtjuk, behatjuk kissé két oldalt, majd feltekerjük és egy jénaiba tesszük, majd egy éjjelre mehet a hütőbe.
Majd másnap hideg sütőbe tesszük, feltekerjük 180 fokra és kb 45 perc alatt megsütjük légkeverésen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése