2016. február 14., vasárnap
RUMOS-DIÓS BROWNIE TORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)
Hozzávalók:
1 dl kókusztej
20 dkg házi csoki (én nekem most krémesebb állagú volt otthon)
3 db tojás
25 gr karamellás édesítő
5 dkg DW porcukor helyettesítő
2 dkg kókuszolaj
5 gr cukrozatlan kakaópor
5 dkg Nocarb rost sütőmix
+ kb 15 dkg dióból diókrém (turmixoljuk össze kókusztejjel,édesítővel,rumaromával)
+ házi csoki
Elkészítés:
A brownie hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd egy szilikon torta formába tesszük és kb. 30-35 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Ha kihűlt, kivesszük a formából, megkenjük diókrémmel, házi csokival és dióval díszítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése