2016. február 24., szerda

ALMÁS-DIÓS CSOKIS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR, SZÓJAMENTES. SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)





Hozzávalók:
16 dkg Nocarb rost sütőmix
6 dkg édesítő (1:4)
szódabikarbóna vagy sütőpor
2 db tojás
3 dl kókusztej - Alpro
1,5 ek kókuszolaj
+ házi fűszeres alma lekvár
+ durvára tört dió
+ 1 b tojás a kenéshez
+ házi csoki

Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd 20 percet pihentetjük.
3 részre osztjuk, és kinyújtjuk akkorára , amekkora a szilikonformánk (nálam egy téglalap alakú volt)
Beleteszünk egy lapot, megkenjük lekvárral, megszórjuk dióval, majd jön egy újabb lap, lekvár-dió, és az utolsó lap.
Megkenjük felvert tojással és kb 30-35 perc alatt 180 fokos sütőben megsütjük, majd házi csokival borítjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése