Hozzávalók:
15 dkg gesztenyeliszt
5 dkg MESTER süteményliszt
3 dkg édesítő (1:5)
6 gr sütőpor
15 dkg növényi margarin
5 dkg kukoricakeményítő
+ 25 dkg gesztenyemassza – natúr
+édesítő
+ rumaroma
+ 2-3 rizskrém
+ rizsliszt (a nyújtásnál gyúrunk
még bele 2-3 dkg ot)
Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan összedolgozzuk, majd egy éjjelt hűtőbe tesszük lefóliázva.
Az alapanyagokat alaposan összedolgozzuk, majd egy éjjelt hűtőbe tesszük lefóliázva.
Másnap hozzá adjuk a rizslisztet,
kinyújtjuk, szaggatjuk, majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Kb 15 -20 perc alatt megsütjük.
A gesztenyét kikeverjük az
édesítővel, rizskrémmel és aromával, majd két két kekszet összeragasztunk a
krémmel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése