2016. április 5., kedd

GESZTENYÉS TÖLTÖTT KEKSZ (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
15 dkg gesztenyeliszt
5 dkg MESTER süteményliszt
3 dkg édesítő (1:5)
6 gr sütőpor
15 dkg növényi margarin
5 dkg kukoricakeményítő
+ 25 dkg gesztenyemassza – natúr
+édesítő
+ rumaroma
+ 2-3 rizskrém
+ rizsliszt (a nyújtásnál gyúrunk még bele 2-3 dkg ot)
Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan összedolgozzuk, majd egy éjjelt hűtőbe tesszük lefóliázva.
Másnap hozzá adjuk a rizslisztet, kinyújtjuk, szaggatjuk, majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Kb 15 -20 perc alatt megsütjük.

A gesztenyét kikeverjük az édesítővel, rizskrémmel és aromával, majd két két kekszet összeragasztunk a krémmel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése