2021. május 31., hétfő

Fahéjas csiga (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

 

Hozzávalók:

20 dkg Bake free Lángos - fánk lisztkeverék

15 dkg Bake Free Házi kenyér lisztkeverék

3 ek édesítő (1:4)

4 g sütőpor

4 dl növényi tej

+ édesítős fahéj

+ olaj a kenéshez


Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk.

Szilikon lapon kinyújtjuk, majd olajjal vékonyan lekenjük, megszórjuk a fahéjas édesítős keverékkel, majd feltekerjük.

Kb. másfél ujjnyi vastagra vagdossuk, sütőpapíros tepsire tesszük.

Olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése