Hozzávalók:
30 dkg Mester család házi kenyérliszt
2,5 dkg szezámmag
2,5 dkg lenmag
0,5 cs porélesztő
1,5 kk só
9 g gluténmentes sörélesztőpehely
3,5 dl víz
2 ek olaj
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a forgatáshoz
+ magok a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk, majd hozzágyúrjuk az olajat.
Barna rizslisztes lapon átgyúrjuk és 4 részre osztjuk.
Tenyerünk segítségével lelapítgatjuk, majd feltekerjük.
Mind a 4 résszel megcsinaljuk, majd sütőpapíros tepsire tesszük. Olajjal vékonyan lekenjük, majd megszórjuk magokkal.
50 fokos sütőben kb. 45 percig kelesztjük, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése