Hozzávalók:
35 dkg Mester házi kenyérliszt
10 g útifűmaghéj
2 kk só
6 g porélesztő
10 dkg reszelt növényi sajt
2 dl növényi joghurt
3 dl víz
+ olaj a kenéshez
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat és a növényi sajtot egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a joghurtot és a vizet. Alaposan összedolgozzuk, majd meleg helyen egy órát kelesztjük.
Majd szilikon lapon átgyúrjuk, kinyújtjuk kb. másfél ujjnyi vastagra téglalap formába.
Tetejét olajjal lekenjük, majd megszórjuk szezámmaggal és csíkokra vágjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése