Hozzávalók:
30 dkg Bake free lángos - fánk lisztkeverék
2 ek édesítő
1 ek vanília aroma
3 dl rizstej
Töltelék:
5 dl növényi tejszín
1 ek vanília aroma
ízlés szerint édesítő
Tetejére :
Olvasztott mentes csokoládé
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A lisztet és az édesítőt elkeverjük, majd hozzáadjuk a rizstejet és a vanília aromát, jól eldolgozzuk.
Majd szilikon lapon kinyújtjuk és szaggatjuk.
Forró olajban kisütjük.
A tejszínt kemény habbá verjük az édesítővel és a vanília aromával.
Majd a fánkok felét olvasztott csokiba mártjuk, majd az alsó részre ráteszünk a habból, és jön rá a csokis tető. Majd megint egy kis csokival leöntjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése