2017. március 21., kedd

KAKAÓS - VANÍLIÁS KEKSZ (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
33 dkg Mester süteményliszt
12,5 dkg eritrit - Mester család
12,5 dkg margarin
1 db tojás
1 ek vanília aroma
1 ek cukrozatlan kakaópor - Mester család
+ rizsliszt

Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan kidolgozzuk, a kakaóport a végén adjuk hozzá, nem kell teljesen beledolgozni, így lesz ilyen tarka, majd hűtőbe fél órát pihentetjük.
Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk kb fél ujjnyi - ujjnyi vastagra, majd szaggatjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 10-15 perc alatt megsütjük.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése