2016. június 8., szerda
BARACKOS-DIÓS-MÉZES TEKERCS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
30 dkg Hadarik Rita mézes keksz lisztkeverék
2 db tojás
12 dkg méz
6 dkg margarin
1 dl víz
+ 15 dkg dió kb 15 dkg cukormentes sárgabarack lekvárral kikeverve (lehet összeturmixolni is, ízlés szerint édesíteni)
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit jó alaposan kikeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, el egyengetjük majd 180 fokos sütőben kb. 8-10 perc alatt megsütjük.
majd ruha segítségével forrón feltekerjük, hagyjuk kihűlni.
Majd a diós-barackos lekvárral megtöltjük, és 2-3 órát pihentetjük, hogy összeérjenek az ízek.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése