2016. június 20., hétfő

ZSERBÓ (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁTMENTES)





Hozzávalók:
10 dkg Nocarb rost sütőmix
3 gr sütőpor
csipet só
3 gr Nocarb 1:7 édesítő
140 gr almapép
140 gr víz
13 gr kókuszolaj
+ darált dió
+ baracklekvár
+ mester diebatikus étbevonó vagy paleo csoki vagy házi csoki

Elkészítés:
Az összes alapanyagot jó alaposan összedolgozzuk, majd hagyjuk 10 percet pihenni.
Majd 3 részre vesszük, kinyújtjuk.
Majd az egyik lapot egy szilikon formába tesszük, megkenjük lekvárral, megszórjuk darált dióval (de össze is lehet keverni a lekvárt és diót és úgy rátenni), majd a következő lap, lekvár,dió és az utolsó lap.
Megszurkáljuk a tetejét villával óvatosan.
Majd 180 fokon kb 20-25 percig sütjük.
Majd ha meghűlt, akkor csokival bevonjuk.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése