Hozzávalók:
1 cs Éden Prémium borsos ízesítésű tészta
1 konzerv bab
1 konzerv kukorica
30 dkg gomba
4 dl kókusztej
1 dl növényi tejszín
2 ek olaj
kb. 2 - 3 csapott ek barna rizsliszt
só
zöldfűszerek - ízlés szerint
+ gluténmentes sörélesztőpehely a tetejére
Elkészítés:
A gombát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.
A babot és kukoricát átmossuk.
Az olajon a gombát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát, alaposan összekeverjük, majd felöntjük kókusztejjel, sózzuk és zöldfűszerezzük, puhára főzzük, majd a növényi tejszínt kikeverjük a barna rizsliszttel és hozzáadjuk, besűrítjük
Közben a tésztát kifőzzük.
Majd ha kifőtt, akkor összekeverjük a babos-kukoricás-gombás szósszal.
Tálaláskor gluténmentes sörélesztőpehellyel megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése