Hozzávalók:
30 dkg Mester család süteményliszt
3 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
1 dl növényi tejszín
10 dkg margarin
kb. 0,5 dl növényi tej
+ 25 dkg gluténmentes 100% gesztenyemassza
+ édesítő
+ kb. 4-5 ek növényi tejszín
+ 10 dkg Mester család diabetikus étbevonó
! olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tészta alapanyagait egy tálban jó alaposan összegyúrjuk.
Majd lisztes lapon kinyújtjuk.
A gesztenyét kikeverjük az édesítővel és a növényi tejszínnel, majd a kinyújtott lapra tesszük és elegyengetjük, majd megszórjuk a csokidarabokkal.
Majd feltekerjük.
És összehajtjuk.
Sütőpapírral bélelt kenyérformába tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése