2014. január 23., csütörtök

EPRES - JOGHURTOS TÚRÓS KEHELY (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
40 dkg eper (nekem fagyasztott volt)
20 dkg túró - laktózmentes
25 dkg joghurt - laktózmentes
monin cukormentes eperszirup
édesítő
vaníliaaroma
pici víz
1-2 ek keményítő

Elkészítés:
Az epret kiengedjük, majd lábasba téve a sziruppal és némi édesítővel felforraljuk, majd botmixerrel krémesre pépesítjük.
Majd visszatéve a tűzre hozzáadjuk a keményítőt, sűrűre főzzük.
A túrót a johurtal, édesítővel, vaníliaaromával kikeverjük.
Ha meghűlt az eperkrém, akkor rétegezve a kelyhekbe tesszük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése