2014. január 18., szombat

GRÁNÁTALMÁS - KÓKUSZOS KEHELY (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
1 db gránátalma
2 dl tejszín - laktózmentes
édesítő
2 ek mézpótló
25 dkg camping laktózmentes sajtkrém  - vagy mascarpone, aki eheti
2 ek kókuszreszelék
2 ek kókusztejpor

Elkészítés:
A gránátalma magjait és levét egy tálba tesszük.
A tejszínt az édesítővel kemény habbá verjük.
A mascarponét a mézpótlóval, kókuszreszelékkel és kókusztejporral kikeverjük, majd a tejszínhabba forgatjuk.
A kelyhek aljára teszünk a gránátalmából, majd jön a krém, a tetejére gránátalma, majd a levével meglocsoljuk és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Betesszük a hűtőbe, hogy lehűljön.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése