2014. január 29., szerda

PANKA MUFFIN, AVAGY FEKETEERDŐ (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
20 dkg meggy
10 dkg alfa glutenix gl mentes lisztkeverék
10 dkg kókuszliszt
5 dkg lenmagliszt
1 cs sütőpor
3 db tojás
3 ek cukrozatlan kakaópor
1 doboz laktózmentes joghurt
édesítő
5 dkg vaj – laktózmentes
10 dkg kókuszzsír
1,5 dl víz
80 gr csokoládé – gl,lm,chn

Teteje:
20 dkg camping krémsajt – tubusos
édesítő
kókusztej

+díszítés
Elkészítés:
A csokoládét a vajjal és kókuszzsírral felolvasztjuk, majd az összes többi hozzávalóval együtt alaposan kikeverjük.
Muffin formákba töltjük, majd előmelegített sütőbe 180 fokon kb 30 percig sütjük.
A krémsajtot kikeverjük a tejjel és édesítővel, majd habzsákba tesszük, és a kihűlt muffinra nyomjuk.
Meggyszemmel és kakaóporral díszítjük.
Jó étágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése