2024. február 4., vasárnap

Sütés nélküli cappuccino szelet ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

1 cs Mester család keksztekercspor ( sötétebb színű)

6 dkg Mester család édesítő (1:4) - porrá őrölve

5,5 dkg Mester család holland kakaópor

2,5 dl koffeinmentes kávé

1,5 dl növényi tej

Krém:

20 dkg Mester család csokoládés pudingpor

ízlés szerint Metser család édesítő (1:4)

2 dl növényi tejszín

2,5 dl koffeinmentes kávé

7,5 dkg Mester család holland kakaópor

5,5 dl növényi tej

+ 10 dkg Mester család diabetikus étbevonó - olvasztva - a tetejére

Elkészítés:

A krém alapanyagait egy lábasban alaposan kikeverjük, majd megfőzzük.

A keksztekercsport, édesítőt, kakaóport egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a kávét és a növényi tejet, jól összedolgozzuk.

Három részre szedjük.

Folpackkal kibélelünk egy 18x18 - as formát.

Az egyik részt beletesszük, lenyomkodjuk, elegyengetjük, majd jön a krém egyik fele, majd keksztekercsporos alapokat ( 2 db ami maradt ) szilikon lapon kinyújtjuk. A krémre jön egy, majd megint krém és az utolsó keksztekercsporos alap.

A tetejére olvasztott csokit teszünk.

Hagyjuk egy éjjelt a hütőben, hogy jól összeálljon.






 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése