Hozzávalók:
5 dkg Mester család kókuszreszelék
10 dkg eper ( nekem fagyasztott volt )
25 dkg Mester család süteményliszt
5 dkg Mester család édesítő
1,5 dkg útifűmaghéj
2 dl víz
+ 15 dkg eper ( nekem fagyasztott volt )
+ 1- 2 ek eperszörp - cukormentes
+ kókuszreszelék
Elkészítés:
Az epret ( 10 dkg ) kiolvasztjuk, pépesítjük.
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a pépesített epret.
Jól kikeverjük, majd egy 20x24 - es sütőpapírral kibélelt formába tesszük és 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.
A másik adag epret is kiolvasztjuk, pépesítjük, majd belekeverünk 1-2 ek eper szörpöt.
A piskótát ha meghűlt, kockákra vágjuk.
Beleforgatjuk az epres pépbe, majd a kókuszreszelékbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése