2025. június 23., hétfő

Epres kókuszkocka ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )

Hozzávalók:

5 dkg Mester család kókuszreszelék

10 dkg eper ( nekem fagyasztott volt )

25 dkg Mester család süteményliszt

5 dkg Mester család édesítő

1,5 dkg útifűmaghéj

2 dl víz

+ 15 dkg eper ( nekem fagyasztott volt )

+ 1- 2 ek eperszörp - cukormentes 

+ kókuszreszelék

Elkészítés:

Az epret ( 10 dkg ) kiolvasztjuk, pépesítjük.

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a pépesített epret.

Jól kikeverjük, majd egy 20x24 - es sütőpapírral kibélelt formába tesszük és 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.

A másik adag epret is kiolvasztjuk, pépesítjük, majd belekeverünk 1-2 ek eper szörpöt.

A piskótát ha meghűlt, kockákra vágjuk.

Beleforgatjuk az epres pépbe, majd a kókuszreszelékbe.









 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése