Hozzávalók:
10 dkg barna rizsliszt
5,5 dkg Grapoila lenmagliszt
7,5 dkg kókuszreszelék
4 dkg édesítő (1:4)
6 g sütőpor
3 dl víz
Krém:
1 db banán
10 dkg kókuszreszelék
ízlés szerint édesítő
1,5 dl növényi tejföl
1 kk vanília aroma
+ kókuszreszelék a szóráshoz
+ szeletelt mandula a szóráshoz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
21x21 - es sütőpapírral kibélelt formába egyengetjük a masszát, majd 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
A banánt egy tálban villával összetőrjük, majd az összes alapanyaggal együtt kikeverjük.
A megsült piskóta tetejére oszlatjuk, megszórjuk kókuszreszelékkel és szeletelt mandulával.
Hagyjuk 4-5 órát hűvös helyen, hogy jól összeálljon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése