2016. január 28., csütörtök
ALMÁS-DIÓS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
2 db tojás
2 db alma
15 dkg Schar Mix C
15 dkg darált dió
10 dkg növényi margarin
1 cs sütőpor
édesítő ízlés szerint
+ kb 1 marék dió
rumaroma
édesítő
Elkészítés:
A piskótához az összes alapanyagot alaposan össze turmixoljuk, majd egy szilikon formába tesszük.
180 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.
Közben a diót összeforgatjuk a rumaromával és édesítővel.
'a piskótát kivesszük , rátesszük a diót, majd vissza tesszük a sütőbe kb még 15-20 percig.
A formából akkor vegyük ki, ha teljesen kihűlt.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése