2016. január 7., csütörtök

DIÓS KIFLIK (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)




A bejgli tészta újabb tesztelése.. És tökéletes.. nagyon finom kis diós kifliket készítettem a bejgli tésztából. Bejgli receptje ITT!!

Hozzávalók:
15 dkg Schar Mix B (itt találod)
15 dkg Schar Mix C (itt találod)
20 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
1 cs porélesztő
édesítő (nálam 1 dkg Paleo 1:5 édesítő - itt találod)
25 dkg növényi margarin (enyhén olvasztva - ne legyen teljesen folyékony)
2 dl kókusztej - Alpro
2 db tojás
csipet só

+ dió-édesítő-kókusztej kombója
+ tojás a kenéshez

Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát.
Majd lisztezett lapon kör alakba kinyújtjuk (lehet két adagba is ). cikkelyekre vágjuk,megtöltjük diós krémmel, feltekerjük, megkenjük tojással, majd 180 fokra  előmelegített sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése