2016. január 23., szombat
GYÜMÖLCSKENYÉR RIZSLISZTTEL (GLUTÉN, TEJ, CUKOR, SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
3 db tojás
15 dkg rizsliszt
1 cs sütőpor
2 ek rizskrém - Alpro
5 dkg édesítő (1:5)
10 dkg növényi margarin
vanília aroma
7,5 dkg aszalvány (nálam mazsola és vörös áfonya)
5,5 dkg dió (kézzel morzsoltam a sütibe)
Elkészítés:
A dión és aszalványon kívül mindent összedolgozunk turmix segítségével.
Majd a végén keverjük bele a diót és aszalványt.
Szilikon formába tesszük, 180 fokra előmelegített sütőben kb 25 - 30 perc alatt megsütjük. (tűpróba)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése