2016. január 26., kedd

BACON SZALONNÁS KOLBÁSSZAL TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
3 db egész csirkecomb
kb 10 dkg házi kolbász
kb 5 dkg bacon szalonna
8 dkg lurpak vaj / növényi margarin


Elkészítés:
A csirkecombokat jó alaposan megmossuk , majd a bőre alá kolbász karikákat teszünk és egy darab vajat, majd baconnal betekerjük.
Majd sütőpapíros tepsire tesszük megsózzuk (de nem feltétlen kell, hisz a bacon is ad neki ízt a kolbásszal együtt), vaj darabokat szórunk rá.
Letakarjuk alufóliával, majd 180 fokos sütőben kb 40 percig letakarva sütjük, majd levesszük az alufóliát és aranybarnára sütjük.
Én sütöttem mellette burgonyát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése