2016. január 31., vasárnap
ÉDESBURGONYÁS KIFLIK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
16 dkg főtt édesburgonya
só
1 tk szódabikarbóna
5 dkg Nocarb rost sütőmix
1 dl víz
+ kókuszkrém
+ lenmagpehely
Elkészítés:
Az édesburgonyát leturmixoljuk.
Az összes alapanyagot össze dolgozzuk, majd 20 percet hagyjuk állni.
Majd kinyújtjuk kör alakba , 4 részre vágjuk, feltekerjük kifli formába.
Sütőpapíros tepsire tesszük.
Megkenjük kókuszkrémmel, megszórjuk lenmagpehellyel, majd 180 fokos sütőben b 30-40 perc alatt megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Bár én sütőtökkel készítettem, de nagyon jó kis recept.
VálaszTörlésKöszönöm szépen!