2016. január 31., vasárnap

ÉDESBURGONYÁS KIFLIK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
16 dkg főtt édesburgonya

1 tk szódabikarbóna
5 dkg Nocarb rost sütőmix
1 dl víz

+ kókuszkrém
+ lenmagpehely

Elkészítés:
Az édesburgonyát leturmixoljuk.
Az összes alapanyagot össze dolgozzuk, majd 20 percet hagyjuk állni.
Majd kinyújtjuk kör alakba , 4 részre vágjuk, feltekerjük kifli formába.
Sütőpapíros tepsire tesszük.
Megkenjük kókuszkrémmel, megszórjuk lenmagpehellyel, majd 180 fokos sütőben b 30-40 perc alatt megsütjük.




1 megjegyzés:

  1. Bár én sütőtökkel készítettem, de nagyon jó kis recept.
    Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés