2016. január 24., vasárnap
PIZZÁS CSIGA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
35 dkg Mester kenyérliszt
10 dkg Mester tésztaliszt
1 cs porélesztő
3 dkg növényi margarin
só
2,5 ek olaj
4,5 dl víz
+ kókusztej a kenéshez (tojás fogyasztók felvert tojással)
+ bármi amivel szeretnénk megtölteni
Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan összedolgozzuk, majd kelesztjük egy órát.
Majd lisztezett lapon nyújtjuk, megkenjük ketchuppal, ráteszünk sonkát és zöldségeket, feltekerjük, majd felszeleteljük.
Megkenjük kókusztejjel (vagy felvert tojással - tojás fogyasztók), majd 180 fokon kb 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése