2016. január 17., vasárnap

ASZALT GYÜMÖLCSÖS KEKSZ (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
20 dkg rizsliszt
10 dkg hajdinaliszt
4 dkg édesítő (paleo 1:5 ) - itt találod
7 dkg kukorica kemyényítő - naturbit et használtam
15 dkg növényi margarin
5 gr szódabikarbóna
20 gr kókuszkrém

+ 4 gr mazsola
+ 4 gr aszalt vörösáfonya
+ ízlés szerint fahéj

Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan összedolgozzuk, majd belegyúrjuk az aszalványokat (egyébként bármilyen más használható hozzá), kettévesszük, és az egyik felébe ízlés szerint fahéjat gyúrunk.
Majd sütőpapíros tepsire golyókat formálunk , villával lenyomogatjuk és kb. 15 perc alatt megsütjük 180 fokos sütőben hőlégkeverésen.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése