2016. január 26., kedd
FAHÉJAS ALMÁVAL TÖLTÖTT DIÓS FALATOK (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
23 dkg Mester tésztaliszt
2 db közepes alma
2 db tojás
+ 1 db alma - fahéj
+ pirított édesített durvára darált dió
Elkészítés:
Az almát megpucoljuk, megmossuk feldaraboljuk és a tojással össze turmixoljuk.
Majd hozzáadjuk a lisztet és eldolgozzuk.
10 percet pihentetjük, majd lisztezett lapon kinyújtjuk, téglalap alakokat vágunk, beleteszünk darabot az időközben felkockázott és fahéjba megforgatott almából, feltekerjük, széleit benyomkodjuk.
Forró vízben kifőzzük, majd megforgatjuk a dióban.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése