Hozzávalók:
10 dkg sült sütőtök
25 dkg Mester család sütemény liszt
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó - olvasztva
4 dkg édesítő (1:4)
6 g Mester család sütőpor
2 dl víz
2,5 dkg Mester család holland kakaópor
Krém:
10 dkg Mester család csokoládés pudingpor
10 dkg margarin
4 dkg Mester család holland kakaópor
6 dl növényi tej
1,5 dl növényi tejszín
ízlés szerint édesítő
4 dkg Mester család diabetikus étbevonó
+ 10 dkg Mester család diabetikus étbevonó - olvasztva - a bevonáshoz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd belekeverjük a sütőtököt, végül a vizet és alaposan kikeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt nagy tepsibe ( gáztepsi méretű ) egyengetjük a masszát, majd kb. 20 perc alatt 180 fokos sütőben megsütjük.
Még forrón konyharuha segítségével feltekerjük, hagyjuk kihűlni.
A krémhez a pudingport, édesítőt, kakaóport, növényi tejet egy lábasban összekeverjük, sűrűre főzzük.
Beledolgozzuk a margarint és a csokit.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd a krémhez keverjük.
Ha meghűlt a piskóta, megtöltjük a krémmel.
Bevonjuk olvasztott csokival.
Hagyjuk 5-6 órát hideg helyen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése