2024. január 29., hétfő

Sütés nélküli puncsos szelet (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

1 cs Mester család keksztekercspor ( sötét színű )

7,5 dkg Mester család puncs pudingpor

6 dkg Mester család édesítő (1:4) - ledarálva - por állagra

5,5 dkg Mester család holland kakaópor

15,5 dkg növényi margarin

2 dl növényi tej

Pudingos Töltelék:

20 dkg Mester család puncs pudingpor

ízlés szerint édesítő

1 l növényi tej

Középső réteg:

15 dkg Mester család keksztekercspor ( sötét színű )

5 dkg Mester család diabetikus étbevonó - olvasztva

2 ek rumaroma

8,5 dkg növényi margarin

2 dl növényi tejszín

+ 10 dkg Mester diabetikus étbevonó a tetejére - olvasztva

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk annedves alapanyagokat és alaposan összedolgozzuk.

A töltelék alapanyagait egy lábasban kikeverjük, majd sűrűre főzzük.

A középső réteg alapanyagait alaposan összedolgozzuk egy tálban.

Majd az első adag masszát két részre osztjuk.

Az egyiket egy folpackal kibélelt 18x18 - as tepsibe nyomkodjuk, erre jön a töltelék egyik fele, majd a középső réteget egyengessük rá, majd a pudingos réteg másik fele, végül a massza másik fele, amit két sütőpapír közt nyújtsunk ki, és úgy tegyük a tetejére.

Majd olvasztott csokival borítjuk

Hagyjuk 4-5 úrát hideg helyen, amíg összeáll.




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése