2015. december 19., szombat

ABSORICE BEJGLI (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Lehetőségem nyílt, hogy kipróbáljam az Absorice rizsfehérjeport, ami sütéshez is kiváló.
Az egyik sütim természetesen a bejgli lett, hisz karácsony van :D
Íme a recept:

Hozzávalók 1 rúdhoz:
15 dkg Absorice rizsfehérjepor (sütéshez)
2 dkg 1:5 édesítő paleolit (ezt használtam)
1 dl kókusztej - Alpro
2 db tojás
4 gr útifűmaghéj
7 dkg növényi margarin
3 dkg porélesztő (elhagyható)

+ 1 db tojássárgája a kenéshez
+ mák-kókusztej-édesítő keveréke

Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan összedolgozzuk, majd hagyjuk 1 órát pihenni.
Majd egy szilikon lapra tesszük (szórjuk meg rizsliszttel ), kinyújtjuk, és megkenjük a mákos töltelékkel.
Megkenjük tojássárgájával, megszurkáljuk kis villával, vagy hústűvel, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük (tűpróba).







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése