2015. december 14., hétfő
BURGONYÁS KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
25 dkg nutri free mix per pane (itt találod)
25 dkg Schar mix B (itt találod)
20 dkg főtt, áttört burgonya
só
1 csapott ek útifűmaghéj (elhagyható)
1 cs porélesztő
kb 5-6 dl víz (lehetőleg az a víz, amiben a burgonyát megfőztük)
2 ek olaj
Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan kidolgozzuk (az olajat a legvégén adjuk hozzá!!)
Majd sütőpapíros tepsire tesszük, formázzuk, bevagdossuk a tetejét.
40 fokos sütőben kelesztjük 1 órát, majd 180 fokos sütőben megsütjük kb 45 -55 perc alatt.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése