2015. december 27., vasárnap

MAZSOLÁVAL TÖLTÖTT MÉZES PUSZEDLI (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Az én drága férjem imádja a mazsolát.. Komolyan mondom, a mézeskalikról állandóan leeszi a mazsit :D :D Mondom ha már úgyis ismét mézikék készülnek , akkor csinálok neki töltött puszedlit.. :D Persze azért én is megkóstoltam :D
A hozzávalói ugyanazok , mint a mester mézeskalács 2, hisz egy időben készültek.

Hozzávalók:
25 dkg Mester mézes sütiliszt
25 dkg Mester sütiliszt
1 dl méz
5 dkg Paleo 1:5 édesítő
1 ek fahéj
2 ek mézeskalács fűszerkeverék (Lucullus)
1 kk szerecsendió
1 kk szódabikarbóna
1 db tojás
15 dkg növényi margarin

+ mazsola
+ házi csoki

Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan összedolgozzuk, majd hagyjuk 20 percet állni.
Majd golyókat formázunk, amibe ujjunkkal mélyedést készítünk, és megtöltjük mazsolával, majd összegolyózzuk, kicsit lenyomkodjuk és sütőpapíros tepsire tesszük.
180 fokra előmelegített sütőben kb 10-13 perc alatt megsütjük, majd házi csokival borítjuk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése