2016. március 31., csütörtök

TÁRKONYOS CSIRKERAGU LEVES (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
1 fél csirkemell
1 kk bors
1 kk pirospaprika
3 ek tárkony
4 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 fej nagyobb vöröshagyma
zeller
karalábé
olaj
1-1,5 dl rizskrém - Alpro
Elkészítés:
A zöldségeket megpucoljuk, felaprítjuk.
A hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzá adjuk a zöldségeket, fűszereket, végük a húst..
Átforgatjuk alaposan, majd felöntjük kb 2-2,5 liter vízzel és puhára főzzük.
Majd a rizskrémhez merünk a meleg levesből, kikeverjük, és vissza öntjük.

Hagyjuk , hogy egyet még forrjon, és elkészült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése