2016. március 22., kedd

KOSÁRKA ÉS KEKSZ MEGGY FAGYIVAL (GLUTÉN,TEJ, TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)




Hozzávalók:
5,5 dkg Nocarb rost sütőmix
4 dkg édesítő (1:5)
1,6 dl kókuszkrém - Alpro
20 gr kókuszolaj

Fagyi:
20 dkg meggy
édesítő
1-1,2 dl kókuszkrém

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd 20 percet pihentetjük.
Majd lisztezett lapon kinyújtjuk, kockákat vágunk belőle, amit muffinformába megsütünk kosárkának, a kekszeket kiszaggatjuk.
180 fokos sütőben kb 20 perc alatt megütjük.
A fagyihoz botmixerezzük a hozzávalókat, majd 3 órát fagyasztjuk, közben kevergetjük.
Majd megtöltjük a kosárkákat vele.

Videó:

2 megjegyzés: