2016. március 9., szerda

MAZSOLÁS-ÁFONYÁS MUFFIN BRIÓS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)




Hozzávalók:
25 dkg nutri free mix per pane
5,5 dkg olvasztott növényi margarin
1 – 1,3 dl víz
6 gr porélesztő
1 db tojás
2 dkg édesítő (1:5)
3 dkg aszalt áfonya
3 dkg mazsola
+ 1 db tojás
Elkészítés:
Az összes alapanyagot kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát.
Majd kiszedünk a tésztából, lisztezett lapon kisodorjuk, és mint a brióst körbe tekerjük, majd muffin formába tesszük.

Lekenjük felvert tojással, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük.


2 megjegyzés:

  1. Szia. Milyen édesítőt használsz? Köszönöm! :-) Évi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én Paleolit 1:5, vagy Dia-wllnes 1:4 et hasznalok, illetve most probalgatom a Nocarb 1:7 ereju edesitot!!

      Törlés