Hozzávalók:
3 db egész csirkecomb
5 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
3 fej hagyma
olaj
só
gyros fűszerkeverék
tárkony
Elkészítés:
A sárga és fehérrépát
megpucoljuk, megmossuk, fldaraboljuk, majd előfőzzük.
A csirkét alaposan megmossuk,
majd amikor megfőttek a répák, akkor fogjuk és a csirkecomb bőre alá teszünk
belőle, majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Az olajjal kikeverjük a
fűszereket, majd megkenjük vele a combokat, majd a maradék zöldséget is bee
öntjük a tepsibe, azpkat is megkenjük, bele tesszük a megpucolt, megmosott és
negedekre vágott hagymát.
Leferdjük alufóliával, majd
negyven percig sütjük 180 fokon légkeverésen, majd leszedjük róla az alufóliát
és aranybarnára sütjük (kb 20 perc ).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése