Hozzávalók:
Alap:
10 dkg Abonett - gluténmentes - fahéjas
5 dkg puha margarin
0,5 dl növényi tej
ízlés szerint porédesítő
Csokis réteg:
5 dkg gluténmentes csokoládés pudingpor
ízlés szerint édesítő
2,5 dl növényi tej
Kókuszos réteg:
20 dkg kókuszreszelék
ízlés szerint porédesítő
15 dkg puha margarin
1 dl növényi tejszín
+ 15 dkg gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé
Elkészítés:
Az abonettet a kezünkkel összetőrdeljük egy tálba ( jó morzsásra).
Hozzáadjuk a margarint, édesítőt, növényi tejet, jól összedolgozzuk.
Egy 20x20 - as formát folpackkal kibélelünk, ebbe belenyomkodjuk az abonettes réteget.
A pudingport kikeverjük a növényi tejjel, édesítővel, sűrűre főzzük, majd az abonett rétegre egyengetjük.
A kókuszos réteg alapanyagait összedolgozzuk, majd a pudingos rétegre kenjük, végül olvasztott csokoládéval borítjuk.
Hagyjuk hűvös helyen 5-6 órát ( de lehet egy éjjelt is ), hogy jól összeálljon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése