Hozzávalók:
75 dkg burgonya
1 db Kápia paprika paprika
1 db hagyma ( én nem ehetem, ezért én Tv paprikát használtam )
5 ek olaj
4 db gluténmentes - vegán virsli
ízlés szerint só
ízlés szerint pirospaprika
ízlés szerint bors
ízlés szerint őrölt fűszerkömény
kb. 1 l víz
10 dkg padlizsán
Elkészítés:
A burgonyár megpucoljuk, megmossuk, kockákra vágjuk.
A paprikákat megmossuk, felszeleteljük. ( illetve a hagymát )
A padlizsánt megmossuk, csíkokra vágjuk.
Olajon a paprikákat ( illetve hagymát ) megpirítjuk, majd rátesszük a padlizsánt, azzal is.
Majd ízlés szerint só, fűszerek.
Hozzáadjuk a burgonyát, alaposan átforgatjuk, kb. 5 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel.
Mikor már majdnem puha a krumpli, akkor a virsliket bele szeleteljük, majd készre főzzük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése