Hozzávalók:
Alap:
1 cs Gluténmentes Abonett - fahéjas ( 10 dkg )
3 dkg holland kakaópor
ízlés szerint porédesítő
kb. 1 - 1,5 dl növényi tej
Krém:
2 dl növényi tejszín - felverhető
1,5 dl növényi joghurt
17,5 dkg növényi mascarpone
2 ek vanília aroma
ízlés szerint porédesítő
+ holland kakaópor a szóráshoz
+ kb. 10 dkg cukormentes eper vagy baracklekvár
Elkészítés:
Az alaphoz az abonettet jól összetőrdeljük, majd az összes többi alapanyagot hozzáadjuk és összedolgozzuk.
Egy 21 cm tortaforma aljára nyomkodjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a többi alapanyagot és tovább dolgozzuk.
Majd a krém egyik felét elegyengetjük az alapon, erre jön a lekvár, majd a krém másik fele.
Megszórjuk kakaóporral, majd hagyjuk amíg jól összeáll ( én egy éjjelre betettema hütőbe ).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése