Hozzávalók:
Piskóta:
50 dkg Mester család süteményliszt
6 dkg Mester család édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
5 dkg Mester család holland kakaópor
2,5 dkg útifűmaghéj
5,5 dl víz
Krém:
15 dkg Mester család vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
15 dkg margarin
25 dkg növényi mascarpone
4 dl főzött kávé
1 dl növényi tejszín
+ 10 dkg Mester család diabetikus étbevonó - olvasztva - tetejére
Elkészítés:
A piskóta száraz alapanyagait egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a vizet, jól kikeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük ( 23x23 ), 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingport, édesítőt, kávét és növényi tejszínt egy lábasba tesszük, sűrűre főzzük.
Majd belekeverjük a margarint és a mascarponét.
Ha meghűlt a piskóta, három részre vágjuk.
Megtöltjük a krémmel, majd a tetejére is kenünk, majd csokival borítjuk.
Hagyjuk 5-6 órát, hogy jól összeálljon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése