2025. július 13., vasárnap

Banános almaleves ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )

Hozzávalók:

2 db érett banán

3 db nagyobb alma

ízlés szerint édesítő

ízlés szerint fahéj

1 dl almapüré

8 dl növényi ital

2 dl növényi tejszín

1-2 ek barna rizsliszt

Elkészítés:

Az almákat megpucoljuk, kockákra vágjuk.

A banánt megpucoljuk, feldaraboljuk.

Egy lábasba tesszük az almákat, a banánt, édesítőt, fahéjat, almapürét, növényi italt.

Alaposan összekeverjük, majd megfőzzük.

Botmicerrel pépesítjük.

A növényi tejszínt kikeverjük a barna rizsliszttel, kimerünk a levesből hozzá, összekeverjük, majd vissza öntjük bele és besűrítjük.








 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése