Hozzávalók:
12 db rizslap
3 dl növényi ital
40 g Mester család csokoládés pudingpor
ízlés szerint Mester család édesítő (1:4)
10 dkg vegyes gyümölcskeverék
Forgatáshoz:
5 dkg Mester család tápióka keményítő
5 dkg barna rizsliszt
ízlés szerint Mester család édesítő (1:4)
kb. 0,5 dl víz
Elkészítés:
A pudingport az édesítővel és növényi itallal egy lábasba tesszük, megfőzzük.
A tápióka keményítőt, barna rizslisztet, édesítőt és vizet kikeverjük.
Elkezdjük megtölteni a rizslapokat.
Két darabot vízbe mártunk, majd szilikon lapra tesszük.
Középre teszünk a pudingból, kissé elkenjük benne, teszük a gyümölcsből a közepére, majd két szélét behajtjuk, majd óvatosan feltekerjük.
Megforgatjuk a tápióka keményítős keverékben , majd sütőpapíros tepsire tesszük.
6 db pudingos rizslapunk lesz.
180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése