2013. február 3., vasárnap

HAGYMAKRÉM LEVES (glutén,tojás,cukormentes)

Hozzávalók:
4 fej hagyma
1 nagy póréhagyma

olaj
bors
2 ek tejföl
reszelt sajt / pirított kenyérkocka

Elkészítés:
A hagymákat megpucoljuk, megmossuk és apró kockákra vágjuk, mind a két félét.
Olajon megpirítjuk, majd sózzuk , borsozzuk és felöntjük vízzel.
Mikor a hagyma megpuhult, akkor kiszedünk belőle egy tálba, majd a többit össze turmixoljuk és a végén bele tesszük az előzőleg kivett hagymákat.
2 ek tejfölt kikeverünk a forró levessel, majd hozzá öntjük és rottyanásig főzzük még, majd reszelt sajttal vagy pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése