2013. február 1., péntek

PARADICSOMOS-ZÖLDSÉGES SPAGETTI (szénhidrát csökkentett)

Hozzávalók:

  • 1 cs update spagetti
  • 1 konzerv zöldborsó
  • 1 cukkini
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 fej hagyma
  • 1 doboz sűrített paradicsom (500 ml)
  • bors
  • olaj
  • metélőhagyma (friss vagy szárított)
  1. A spagettit kifőzzük.
  2. A hagymát megpucoljuk, majd az olajon félig megpároljuk.
  3. A fokhagymát megpucoljuk, és fokhagymanyomón keresztül a félig megpárolodott, megsült hagymára tesszük, és együtt sütjük tovább.
  4. A cukkinit megmossuk majd lereszeljük, és hozzáadjuk a fokhagymás hagymához, majd a zöldborsót is. Jól elkeverjük és hozzáadjuk a sót, borsot és a metélőhagymát.
  5. Az egészet összesütjük, majd leöntjük a paradicsommal. Rottyanásig főzzük.
  6. Legvégül hozzáadjuk a kifőtt spagettit, és együtt sütjük, főzzük kb. 5 percet még. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése